MyBBHacks.com Plugins for  MyBB
Simple Audio Video Embeder 1.2 - Printable Version

+- MyBBHacks.com Plugins for MyBB (https://www.mybbhacks.com)
+-- Forum: Free Mods (https://www.mybbhacks.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: MyBB 1.6 and older Mods (https://www.mybbhacks.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Simple Audio Video Embeder 1.2 (/showthread.php?tid=46)

Pages: 1 2 3 4


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0 - MyBBHacks - 10-02-2010

That one is a little tricky it looks in addition to the id I need to get some other variable on the page which means I would have to do a fetch request to that website to look it up.


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0 - efunguru - 10-05-2010

where the option is available in thread writing to add video?


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0 - MyBBHacks - 10-05-2010

There is no option you would just enter the url of the vidoe and it will autoembed


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0 - metonator - 10-31-2010

if u can add a polish audio embed called "Wrzuta.PL", this plugin was perfect Smile


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0 - Taek - 12-08-2010

Please Add XFire Videos

Code:
<object width="380" height="344"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="380" height="344" flashvars="videoid=3c5dba"></embed></object>

The videoid is passed on via the URl http://www.xfire.com/video/3c5dba/


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0.1 - MyBBHacks - 12-08-2010

1.0.1
+Added support for xfire
+Added support for worldstarhiphop.com
+Added support for tinypic videos
+Added support for JibJab thanks to DaleM
+Added support for G4tv thanks to DaleM
+Added support for IGN thanks to DaleM
+Added support for Joystiq thanks to DaleM
!Fixed bug with youtube with the #ws in the url not working correctly
+Added support for bungie.net
!Fixed bug in stream.cz
+Added support for trophy-clips.com
+Added support for Yahoo videos


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0.1 - Taek - 12-08-2010

XFire videos are not displaying only the CodeTag, Also the video embed select in the configuration should display when making a new post, only certain ones do which.. shouldn't be the case.

[video=xfire]http://www.xfire.com/video/3c5dba/[/video]

reference: http://g-network.tk/board/showthread.php?tid=9

Side note: the youtube embed works just fine:

http://g-network.tk/board/showthread.php?tid=1


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0.1 - MyBBHacks - 12-09-2010

This plugin does not use the video tags at all. You just post the link that is it.


RE: Simple Audio Video Embeder 1.0.1 - yamanadnan* - 01-17-2011

Plugin is not working on mybb 1.6.1
What is this? What's its problem?
Code:
Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /admin/index.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

i'm superadmin on congif. but i took this warn.

But, it is working on 1.6.0



RE: Simple Audio Video Embeder 1.0.1 - MyBBHacks - 01-18-2011

Could be a permission issue check the plugin files.

Also might be a mod_security issue if you can contact your host to disable it for your site.