MyBBHacks.com Plugins for  MyBB

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RSS Feed Poster
#11
Found it this is the error I'm seeing in the task log
RSS Feed Poster: http://www.pbbans.com/rss/team/bans/12320.xml XML Error:SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing
Reply
#12
I use the xml feature built into php it doesn't like not well formed feeds. so then throws errors if can't handle it.
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply
#13
(06-10-2019, 11:11 AM)MyBBHacks Wrote: I use the xml feature built into php it doesn't like not well formed feeds. so then throws errors if can't handle it.

Its weird because it use to work but I don't like it has worked since updating the plugin, Did anything change in the code since the last version ?
Reply
#14
Yes, many changes.
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply
#15
I've been using this plugin (I think it was version 1.5) for a long time on a Mybb 1.8.x installation. Then, several months ago itstopped working for some reason and I didn't have time to look into it. Now few days ago I upgraded it to latest, 6.1 version but it still doesn't work. Additionally I can't edit the feed options, when I try to edit or add a new feed, it returns:

MyBB SQL Error
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.
Please contact the MyBB Group for technical support.


The forum is version 1.8.21 and everything works normally. I'd really appreciate if I could again use rss feeds.

Any idea?
Reply
#16
Check the error log. I want to see what the full mysql error is
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply
#17
Thank you.
Sorry for lack of my knowledge, but which log file exactly is it and where do I find it?
Reply
#18
I think it would be in the AdminCP tools and maintenance area.
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply
#19
I think this is it:

<error>
<dateline>1566973531</dateline>
<script></script>
<line>0</line>
<type>20</type>
<friendly_type>MyBB SQL Error</friendly_type>
<message>SQL Error: 1054 - Unknown column 'usefeeddate' in 'field list'
Query:
SELECT
ID_FEED, fid, feedurl, title, postername, enabled, html, uid, locked,
articlelink, topicprefix, numbertoimport, importevery, markasread, usefeeddate
FROM mybb_feedbot

WHERE id_feed = 7 LIMIT 1
</message>
<back_trace>#0  errorHandler->log_error(20, SQL Error: 1054 - Unknown column 'usefeeddate' in 'field list'
Query:
SELECT
ID_FEED, fid, feedurl, title, postername, enabled, html, uid, locked,
articlelink, topicprefix, numbertoimport, importevery, markasread, usefeeddate
FROM mybb_feedbot

WHERE id_feed = 7 LIMIT 1
, , 0) called at [/home/trobent/public_html/forum/inc/class_error.php:189]
#1  errorHandler->error(20, Array ([error_no] => 1054,[error] => Unknown column 'usefeeddate' in 'field list',[query] =>
SELECT
ID_FEED, fid, feedurl, title, postername, enabled, html, uid, locked,
articlelink, topicprefix, numbertoimport, importevery, markasread, usefeeddate
FROM mybb_feedbot

WHERE id_feed = 7 LIMIT 1
)) called at [/home/trobent/public_html/forum/inc/db_mysqli.php:597]
#2  DB_MySQLi->error(
SELECT
ID_FEED, fid, feedurl, title, postername, enabled, html, uid, locked,
articlelink, topicprefix, numbertoimport, importevery, markasread, usefeeddate
FROM mybb_feedbot

WHERE id_feed = 7 LIMIT 1
) called at [/home/trobent/public_html/forum/inc/db_mysqli.php:337]
#3  DB_MySQLi->query(
SELECT
ID_FEED, fid, feedurl, title, postername, enabled, html, uid, locked,
articlelink, topicprefix, numbertoimport, importevery, markasread, usefeeddate
FROM mybb_feedbot

WHERE id_feed = 7 LIMIT 1
) called at [/home/trobent/public_html/forum/inc/plugins/rssfeedposter.php:512]
#4  rssfeedposter_admin() called at [/home/trobent/public_html/forum/inc/class_plugins.php:142]
#5  pluginSystem->run_hooks(Array ([function] => rssfeedposter_admin,[file] => )) called at [/home/trobent/public_html/forum/admin-9D2hs3/index.php:819]
</back_trace>
</error>
Reply
#20
I think I figured it out... Smile
From the error I figured the column "usefeeddate" was missing in the db so I added it manually and now it seems to work! Big Grin
Please consider this solved if it stays like this...
Thanks.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)