MyBBHacks.com Plugins for  MyBB

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Using site for a while I found....
#11
Any in your forum's mybb error log?
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply
#12
Other member hasn't come on so tried the gallery with my phone.

I see the problem he described, it's the fact you can't move the picture about. In the screen the photo is actually larger than the screen and you can only see half the picture, the screen slicing the portrait down the middle. You know, half a face, one arm, one leg kind of thing, but you can only scroll up and down, not side to side to see the missing half. You can't pinch the picture smaller to fit inside the screen either.

That is a problem as must people now use their phones for the internet.
Reply
#13
(08-16-2022, 07:01 AM)MyBBHacks Wrote: Any in your forum's mybb error log?

How do I find this?
Reply
#14
Just noticed a new bug since (I think) the last update, unless its my site and i just hadn't noticed.... It used to work fine...

When i click on a picture with the link in the forum, it opens the gallery in a new page, but suddenly I am not logged on anymore so can't see the pic in the gallery. Gallery works fine when using it directly though, just clicking on pics in the forum.

Gary
Reply
#15
normally
You set under Admin -> Configuration -> Board Settings -> Server and Optimization Options

Then the error log settings

Should save to a file called error.log
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply
#16
(08-16-2022, 07:21 AM)MyBBHacks Wrote: normally
You set under Admin -> Configuration -> Board Settings -> Server and Optimization Options

Then the error log settings

Should save to a file called error.log

I think I may have the answer.

The photos weren't linking because the earlier ones I added to post were http://  I ungraded the security cert since then and the site is now https://

I wonder if this is causing the image disappearing issue?

I'll look for error log now.
Reply
#17
(08-16-2022, 07:29 AM)GazzaGreen Wrote:
(08-16-2022, 07:21 AM)MyBBHacks Wrote: normally
You set under Admin -> Configuration -> Board Settings -> Server and Optimization Options

Then the error log settings

Should save to a file called error.log

I think I may have the answer.

The photos weren't linking because the earlier ones I added to post were http://  I ungraded the security cert since then and the site is now https://

I wonder if this is causing the image disappearing issue?

I'll look for error log now.

I see this... attached


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#18
Yes and that file would exist on your webserver via ftp hopeflly errors.log which you can review.
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply
#19
(08-16-2022, 07:31 AM)GazzaGreen Wrote:
(08-16-2022, 07:29 AM)GazzaGreen Wrote:
(08-16-2022, 07:21 AM)MyBBHacks Wrote: normally
You set under Admin -> Configuration -> Board Settings -> Server and Optimization Options

Then the error log settings

Should save to a file called error.log

I think I may have the answer.

The photos weren't linking because the earlier ones I added to post were http://  I ungraded the security cert since then and the site is now https://

I wonder if this is causing the image disappearing issue?

I'll look for error log now.

I see this... attached


Attached Files
.txt   error.txt (Size: 29.2 KB / Downloads: 2)
Reply
#20
Hmm, well i found another error i can avoid but not related to your thumbnail issue.
Like what I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)